Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Bir KDİB Hastasından Öneriler

İzleyecek ne kaldı, acilen yeni bir şeyler bulmam lazım, ölüyorum anlasana cümleleri bu aralar hayatımın vazgeçilmezleri arasında ilk üçü zorlar. İtiraf ediyorum ben bir dizikoliğim hatta ve hatta ailemizin psikoloğundan –şaka şaka- teşhisim var. Adı; kronik dizi izleme bozukluğu, kısacası kdib. Ama bu demek değil ki her izlediğime hayranım, sayfalarca yazı yazmak istiyorum onlar hakkında. Değil. Bunu yapabilmek için o dizi bende iz bırakmalı, altyazısı gelmediğinde kendimi yerlerde yuvarlamalıyım. Bu kategoriye giren çok dizi yok maalesef. Gönül tabii ki olsun istiyor ama hayaller ve hayatlar işte.

Şimdi ben bu yazıyı niye yazdım, nasıl yazdım bunu izaha gerek yok. Gelin hep birlikte bu sezonda gözümüzü kimler şenlendirebilir bir göz atalım, ihtimaller denizinde boy verelim.

1) Shadowhunters:

Amerika’daki yayın tarihi 12 Ocak olan dizi fantastik romandan uyarlanmış film uyarlaması dizi. Evet, yanlış okumadınız. Shadowhunters, Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri isimli romandan uyarlanıp aynı isimle filmi çekilmiş bir dizi olacak. Bu biraz suyunun suyu kategorisine giriyor ancak fragmandan anladığım kadarıyla suyunun suyu bile çok hoş görünüyor. Dizinin castı filmdeki oyunculardan oluşmuyor ve ismi değiştirilmiş olsa da hikâye aynı.

Clary isimli kızcağızımız çevresindeki her şeyden habersiz bir ergendir. Bir cinayete tanık olur ve annesinin kaçırılması ile kendini doğaüstü bir dünyada bulur. Ergen dediğime bakmayın tamamen çekememezliğimden diyorum, fragmanı izleyip ekibi görünce safımı tutarsınız diye düşünüyorum. Çünkü filmdeki kadar sağlam bir castla gelmişler. Kızlar güzel, beyler yakışıklı. Başrollerde Taylor Swift’in Style şarkısının klibinde oynayan ve Vampir Akademisi filminde Christian karakterini canlandıran Dominic Sherwood ve Labirent Alev Deneylerinde Sonya karakteri ile tanıdığımız Katherine McNamara var.

Fantastik işlerden hoşlanan, “bana vampir, kurt adam, şeytan, büyücü vs. olsun” veyahut kafayı yormam sonuna bakmam ben adam olmam diyenlerdenseniz bu dizi tam sizlik.

1 2 3
Öykü Sevinç
12/01/2016 17:28
YORUMLAR




DİĞER HABERLER