Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Big Brother Türkiye' evinin yeni lideri Sinan oldu

‘Big Brother’ın verdiği ‘İp’ görevinde Sinan, birbirine dolanmış ipleri çözüp, Arena’daki parkuru en öce tamamlayan kişi ve oyunun galibi oldu. 10 kişinin kıyasıya mücadelesine sahne olan liderlik görevinde birinci olan Sinan, ‘Demir Abi için, Çağla için’ diye bağırarak galibiyetini, eve veda eden isimler Demir ve Çağla’ya armağan etti. Bu galibiyet Sinan’ı, 7.haftada evin lideri yaptı. Liderlik kolyesini 3. kez boynuna takmayı başaran Sinan, Big Brother Türkiye evinde bu hafta da, dokunulmazlığın verdiği güveni yaşayacak ve aynı zamanda muhteşem ‘Liderlik Odası’nda keyif dolu bir hafta geçirecek.

 

MEYDAN OKUDU

Sinan, liderliğin ardından yaptığı konuşmada “Ben hep şunu söylüyorum, ummadık taş baş yarar. Burası ‘Big Brother’. Her an her şey değiştiği için artık beklemediğin şeyler olabilir. Bence bu saatten sonra benim ne kadar güçlü olduğumu anlamışlardır. Anlamadıysalar da, ileriki haftalarda zaten onlara kendimi gösteririm” şeklinde konuşarak, Big Brother Türkiye ev halkına meydan okudu.

Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, sunuculuğunu Asuman Krause’nin yaptığı Big Brother Türkiye, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında, Cumartesi akşamları saat 21.45’de, eleme heyecanının yaşanacağı ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’ ile Star’da.

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER