Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Big Brother Türkiye' evinin yeni lideri Arsel Oldu

      

‘Big Brother Türkiye’ evininin 12. hafta lideri Arsel oldu.  Big Brother’ın verdiği, ‘Yapboz’ görevinin galibi olan Arsel, evin lideri olarak, ikinci kez liderlik kolyesini boynuna taktı.

‘Big Brother Türkiye’ evinin 12. hafta liderini belirleyecek liderlik görevi, daha önceki görevlerden oldukça farklıydı. ‘Big Brother’, bu kez ev halkı için, hem çeviklik hem de zeka gerektiren bir görev hazırladı.  Liderlik görevi ‘Yapboz’da, önce kızlar takımı, sonra erkekler takımı Arena’ya çıktı.  Finalde ise, kızlar ve erkekler takımlarının galipleri yarıştı.

ARENA’DA ZORLU MÜCADELE

Liderlik görevi ‘Yapboz‘ için , Arena’da hazırlanan platformun diğer  tarafında dağınık halde  duran mıknatıslı bir  puzzle vardı. Takımların yapması gereken ise, bu puzzle’ı doğru olarak birleştirmekti. Ancak bu hiç de göründüğü kadar kolay değildi. Zira, takımların platformun diğer tarafına geçmeden önce, başlangıç noktasındaki butona basıp süreyi başlatması gerekiyordu. Süre sadece 21 saniyeydi ve bu zaman zarfında dar tahtanın üzerinden karşı tarafa geçip, puzzle parçalarından kaçını  takabilirlerse yerine takıp, yine tahta üzerinden geri gelip, süre bitmeden  butona basmaları gerekiyordu.  Butona basıp süreyi tekrar başlattıktan sonra ise, yeni bir puzzle parçasını daha yerine yerleştirmek için tahta üzerinden karşıya geçmeleri gerekiyordu. Puzzle’ı ilk birleştiren ise finale çıkacaktı. 

Önce kızlar takımı yarıştı ve Rezan görevin galibi olarak finale çıktı. Sonra erkekler takımı yarıştı ve Arsel birinci olarak finale çıktı.

 

ARSEL VE REZAN LİDERLİK İÇİN KAPIŞTI

 Final, Rezan  ve Arsel kapışmasına sahne oldu. Arsel, puzzle’ı doğru bir şekilde Rezan’dan önce birleştirdi ve  12 haftada evin yeni lideri olarak, liderlik kolyesini 2. kez boynuna taktı.  Arsel, liderliği Demir ve Hüseyin için aldığını söyledi.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER