Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Big Brother Türkiye' evine girecek yeni isim tepki gördü.

Fenomen program Big Brother Türkiye’den sağlık sorunları nedeniyle diskalifiye edilen Oktay’ın yerine bu akşam eve girecek olan Emrah’a ev halkı tepki gösterdi.

 

Oktay’ın bir süredir devam eden ve bundan sonra da etmesi muhtemel görüyen sağlık sorunları nedeniyle Big Brother evinden diskalifiye edilmesinin ardından Big Brother Türkiye evine yedek isimlerden Emrah geldi.

 

Big Brother Türkiye’nin, dün gece (22 Aralık Salı) ekrana gelen bölümünde ’Big Brother’, Emrah’ı ev halkına tanıttı ve onlardan yeni ev arkadaşlarına ‘merhaba’ demelerini istedi. Ancak Big Brother Türkiye ev halkı, Emrah’ın eve girecek olmasını pek de hoş karşılamadı.

 

İdil, ‘sen bizim yedeğimizsin’ diye bağırırken, Seda, ‘misafirimize iyi davranalım, 5 günlük tatile gelmiş’ diyerek Emrah’ın bu evden ilk elemede gönderileceği sinyallerini verdi. Gökçen ise, ‘Hepimizi biliyor, hepimizin karakterini biliyor. Kime nasıl davranacağını iyice inceleyelim, ona göre aramızda tutup tutmayacağımıza karar verelim’ diyerek Emrah’a karşı dikkatli olacağının altını çizdi.

 

EMRAH’IN İŞİ ZOR

Ev halkına, Emrah’ın ‘Dost kazanmaya değil, 1 milyon kazanmaya geldim’ sözlerini hatırlatan Sinan’dan sonra Rezan da Emrah’a evin giriş kapısını arkadan sürgüleyerek Emrah’ı bu evde istemediğini belli etti.

 

Tüm bu olanlardan sonra bu akşam (23 Aralık Çarşamba) ilk kez Big Brother Türkiye evine girecek olan Emrah’ın işi hayli zor...

 

EMRAH KİMDİR?

30 yaşında. Fotomodel, Tekirdağlı. Türkiye’nin tescilli ‘En İyi Gülen Erkeği’. ‘En yakın arkadaşım’ dediği ağabeyi ile beraber yaşıyor. Basketbol ve bilardo hobileri arasında. Big Brother Türkiye’den 1 milyon lirayı kazanıp, eğitimine harcamak istiyor.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER