Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Big Brother Türkiye' eleme gecesinde bir ilk yaşandı

Big Brother Türkiye’nin Cumartesi akşamı ekrana gelen 6. hafta eleme gecesinde bir ilk yaşandı. ‘Big Brother’, hafta içinde Rezan’la kavga eden Funda’yı ‘dokunulmazlık görevi’nden men etti. Adı eleme listesinde olan birinin, ilk kez ‘dokunulmazlık görevi’nden men edildiği Big Brother Türkiye’de, yine ilk kez ‘dokunulmazlık görevi’ üç kişi ile oynandı. Gecenin sonunda ise, Big Brother Türkiye evine bu kez, izleyicilerden en az oyu alan Çağla veda etti.

 

FUNDA’YA ARENA’DA BÜYÜK ŞOK!

Funda, eleme listesinden adını çıkarmak için son şansı olan ‘dokunulmazlık görevi’ için Arena’ya çıktığında büyük bir şok yaşadı. ‘Big Brother’, ona seslenip “ Funda, hafta içerisinde Rezan ile yaşadığın tartışma sonucu göstermiş olduğun agresif tutum ve yapılan uyarılara aldırmadan, bir ertesi gün de aynı tavırla kavga etmeye çalışman, küfür etmen ve eşyaları dağıtman sebebiyle seni bu hafta ‘dokunulmazlık görevi’nden men ediyorum” diyerek, Funda’nın son şansını da elinden aldı.

 

50 TURDA GELEN DOKUNULMAZLIK

Funda’nın ‘dokunulmazlık görevi’nden men edilmesinin ardından, Çağla, Gökçen ve Emrah ‘Deli Dana’ görevi için Arena’daki yerlerini aldı. Önlerindeki düzenekten yuvarladıkları topu, kurallara uygun bir şekilde, 50 tur yaptırmayı ilk başaran Emrah oldu ve ‘dokunulmazlık görevi’ni kazanıp, adını eleme listesinden sildirdi. Dokunulmazlık görevini kaybeden Çağla ise gözyaşlarına boğuldu.

 

İZLEYİCİLER ‘ÇAĞLA GİTSİN’ DEDİ

Big Brother Türkiye izleyicileri, verdikleri oylarla Gökçen ve Funda’yı korudu. Çağla ise, izleyicilerden en az oyu alarak 6. haftada, Big Brother Türkiye evine, 1 milyon liralık rekor ödüle ve hayallerine veda etti. Bu hafta izleyicilerden en çok oyu ise, beş haftadır evden gitmesi istenen Gökçen aldı ve yine Big Brother Türkiye evinde kaldı.

Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, Asuman Krause’nin sunduğu Big Brother Türkiye, hafta içi her gün gündüz ve gece, Cumartesi akşamları ise ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’ ile Star’da.

 

Çağla'nın vedası:

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER