Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Big Brother Türkiye'de liderlik görevinde rekor kırıldı!

Big Brother Türkiye evinde 5. haftanın lideri, ‘Havada Kova Tutma Görevi’nin galibi Rezan oldu. Tam, 5 saat 29 dakika süren ve Big Brother Türkiye başladığından bu yana, ‘en uzun süren görev’ rekoruna imza atılan oyunun sonunda, Rezan evin yeni lideri oldu ve liderlik kolyesini ilk kez boynuna taktı.

 

ARENA’DA BÖYLE MÜCADELE GÖRÜLMEDİ!

‘Big Brother’ın verdiği liderlik görevi ‘Havada Kova Tutma’, 12 kişinin kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Saatler boyu süren liderlik görevinde Hüseyin, Demir, Emrah ve Rezan son dörde kaldı. ‘Big Brother’ın bu dörtlüye, göreve artık tek ayakları üzerinde devam etmelerini söylediği andan itibaren ise, mücadele daha da zorlu bir hal aldı. Önce Hüseyin’in ardından da Demir’in görevi bırakmasının ardından Rezan ve evin yeni sakini Emrah son ikiye kaldı. Rezan’ın da Emrah’ın da birinci olmak için büyük efor sarf ettikleri görevin galibi ise, içi sıvı bir karışımla dolu kovayı, tam 5 saat 29 dakika başının üzerinde dökmeden tutmayı başaran Rezan oldu. Bu galibiyet Rezan’ı, 5.haftada evin lideri yaptı. Liderliği, arkadaşlarıyla halay çekerek kutlayan Rezan, Big Brother Türkiye evinde ilk kez dokunulmazlığın verdiği güveni yaşayacak ve aynı zamanda muhteşem ‘Liderlik Odası’nda keyif dolu bir hafta geçirecek.

 

SÜRPRİZ ÖDÜL ‘KUAFÖR’

‘Big Brother’ liderlik görevi sırasında Arena’ya seslenerek, liderlik görevinde son dörde kalan Demir, Hüseyin, Emrah ve Rezan’a bilgi yarışması yapacağını, onlara, 12 soru soracağını ve 7 soruya doğru cevap verirlerse, ev halkına bir sürprizi olacağını söyledi. Demir, Hüseyin, Emrah ve Rezan yarışmada, ‘Big Brother’ın, ‘Gökçen’in soyadı nedir?’, ‘Evdeki kimler solak?’, ‘Evde kaç köpek var?’, ‘Evdeki uçak ne renk?’ gibi ev halkı ve Big Brother Türkiye evi ile ilgili sorularından 7’sine doğru yanıt vererek, ev halkına ‘kuaför’ ödülü kazandırdı.

 

GÖKÇEN, 5. HAFTADA 4. KEZ ELEME LİSTESİNDE

Big Brother Türkiye’nin 5. haftasının eleme listesi ise; Çağla, Gökçen, Onur ve Demir ’den oluştu. Big Brother Türkiye ev halkının yaptığı oylama sonucunda, evden gitmesi en çok istenen ilk isim bu kez, 8 oy ile Çağla oldu. Listedeki Gökçen’e 6, Onur’a 4 ve Demir’e de 2 oy çıktı. Big Brother Türkiye’nin 5. haftasında; Gökçen 4’üncü, Onur 3’üncü kez eleme listesinde yer alırken, Çağla ve Demir ise ilk kez yer aldı.

 

ADAYINI DESTEKLE

Bu dört isimden biri, Cumartesi akşamı (02 Ocak) ekrana gelecek haftanın finalindeki elemeyle birlikte Big Brother Türkiye evine ve aynı zamanda 1 milyon liralık rekor ödüle veda edecek. Evde kalmasını istediğiniz adayın ismini BBTR mobil uygulamasından ya da cep telefonunuzdan Çarşamba günü saat 16.00’ya kadar 6400’a gönderebilir, adayınızı destekleyebilirsiniz.

 

Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, sunuculuğunu Asuman Krause’nin yaptığı Big Brother Türkiye, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında, Cumartesi akşamları saat 21.45’de, eleme heyecanının yaşanacağı ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’nin yanı sıra yılbaşı akşamı da, sürprizlerle dolu özel bölümü ile Star’da.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER