Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Beyaz Show'da dün gece yine protesto vardı

Geçtiğimiz hafta Ayşe Çelik ismindeki kişinin canlı yayındaki telefon bağlantısıyla gündeme gelen Beyaz Show'da bu hafta stüdyo konukları pankart açıp slogan attı. Son programda yaşanan olayın ardından hem kanal hem Beyazıt Öztürk özür dileyerek açıklama yapmıştı.

Bu hafta da programa sloganlar damgasını vurdu. Seyirciler tarafından atılan sloganlar esnasında VTR girerek yayın kesildi. Pankart açan kişiler stüdyodan uzaklaştırılırken protesto nedeniyle program, bitiş saatinden erken sona erdi.

Beyaz Show'un bu haftaki konuklarıysa Kardeşim Benim filminin başrol oyuncuları olan Murat Boz, Aslı Enver ve Burak Özçivit oldu. Murat boz Kardeşim Benim filminde de seslendirdiği Güneye Giderken şarkısıyla stüdyodaki seyircilerin kulaklarının pasını sildi. Kardeşim Benim filminin kamera arkası görüntüleri izleyicilere eğlenceli anlar yaşattı.

Artık bir Beyaz Show klasiği haline gelen ses değiştirme şakasının hedefi bu hafta Burak Özçivit’ti. Görüntüler stüdyoda kahkaha tufanı kopmasına sebep oldu. Gecenin bir başka sürprizi ise Murat Boz ve Burak Özçivit düetiydi. Özledim şarkısını söyleyen Murat Boz’a eşlik eden Burak Özçivit izleyen herkesi mest etti. Beyaz yine bir izleyicinin hayalini daha canlı yayında gerçekleştirdi. Sevdiği kıza yazdığı şiiri canlı yayında okumak isteyen Emre Önal, programda bu hayalini gerçekleştirme imkanı buldu.

 

Kamera arkası görüntüleri:

YORUMLAR




DİĞER HABERLER