Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Beyaz Show' bu hafta yine şahaneydi!


Kanal D’nin sunuculuğunu 20 yıldır Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Balkan türkülerinin sevilen sesi Suzan Kardeş, ünlü sunucu Saba Tümer, ünlü oyuncu Furkan Palalı, Survivor Birincisi Turabi Çamkıran, muhteşem sahne performanslarıyla Ece Seçkin ve Kolpa konuk oldular.

 

Ekranların sevilen talk-show programı Beyaz Show, sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle bu hafta da yine şahaneydi!

 

Programın ilk bölümünde sevilen sanatçı Suzan Kardeş, seslendirdiği potpuri şarkılarla ekran başında ve stüdyoda olan herkesi coşturdu.

 

Survivor Birincisi Turabi’nin Beyaz’ı ne kadar sevdiğini söyledikten sonra Furkan Palalı’nın aslında Beyaz’ı daha çok sevdiğini söylemesi stüdyoda kahkaha tufanı estirdi.

 

Turabi Çamkıran’ın Survivor’daki sevinç gösterilerine efektler eklenerek hazırlanan video, izleyen herkesin beğenisini kazandı.

 

“Bayan Kahkaha” Saba Tümer, anlatıklarıyla ve bütün zerafetiyle yine herkesi kendine hayran bıraktı.

 

Saba Tümer’in gülmelerine çocukların ve hayvanların verdiği tepkilerle yapılan VTR izleyenleri kahkaya boğdu.

 

Kolpa ve Ece Seçkin’in düet yaptıkları ‘Hoşgeldin Ayrılığa’ isimli şarkı gecenin son sürprizlerinden biriydi. Şarkıyı ilk kez canlı yayında seslendiren ikili herkesi adeta büyüledi.

 

İnsanların sevdiği kişilere mesaj vermek amacıyla birbilerine odun gönderdiği internet sitesinin kurucuları, anlattıklarıyla herkesi güldürdü.

 

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta da yine şahaneydi!

 

Ekranda "20. Yıl"ını kutlayan Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma akşamı saat 23:15'te Kanal D'de olmaya devam edecek...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER