Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Beyaz Show'a dün gece Ayşe öğretmen damga vurdu.

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, "20. Yıl"ını kutlayan sevilen talk- show programı Beyaz Show'a bu hafta; Murat Dalkılıç, Gürkan Uygun, Tolgahan Sayışman, Tuvana Türkay ve Ibrahim Yattara konuk oldu. Programa damgasını vuransa Diyarbakır'da öğretmenlik yapan Ayşe Çelik oldu. Çelik, telefonla bağlandığı programda herkesi Diyarbakır'da yaşananlara sessiz kalmamaya davet etti.

 

 

Programda Murat Dalkılıç şarkılarıyla izleyicileri eğlendirirken, Trabzonsporlu eski futbolcu İbrahim Yattara kolbastı oynamaya başlayınca, stüdyodaki bazı seyirciler de kendini tutamadı ve sahneye çıktılar. Gürkan Uygun söylediği Büklüm Büklüm şarkısıyla geceye imzasını atarken, seyircileri de beklenmeyen performansıyla coşturdu.

 

Gani Müjde’nin yazıp yönettiği, merakla beklenen Bizans Oyunları / Geym of Bizans’nın oyuncuları Gürkan Uygun, Tolgahan Sayışman, Tuvana Türkay ve Murat Dalkılıç, filmle ilgili anlattıklarıyla ekran başındaki ve stüdyodaki herkesi güldürdü.

 

Beyaz Show klasiği haline gelen ‘Beyaz’la Göz Göze’nin konuğu bu hafta Tolgahan Sayışman’dı. Beyaz ve Sayışman birbirlerine söyledikleriyle herkesi eğlendirdi.

 

Milli Piyango’nun 55 Milyon Liralık Yılbaşı ikramiyesini tek rakamla kaçıran Mustafa Hakan Uslu’nun başına gelen trajikomik olay eğlenceli dakikalar yaşatırken, yılbaşı günü kağıt toplayıcılığı yaparken verdiği röportajla bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Mehmet Kadir Karamanlı, hayat hikayesiyle herkese ders verdi.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER