Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Beş Kardeş yeniden!

Ay Yapım imzalı senaristliğini ve yönetmenliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği Beş Kardeş verdiği aranın ardından yeni bölümleriyle yeni gününde 16 Haziran Salı günü Kanal D'de başlıyor.

Serkan Keskin, Nihal Yalçın,Nadir Sarıbacak,Tansu Biçer, Osman Sonant, Fatih Artman,Serdar Orçin, Köksal Engür ve Ayşen Gruda'nın rol aldığı Beş Kardeş yeni maceralarıyla ekran başındakilere hem kahkahayı hem hüznü nefis bir tatta sunacak.

Balıkçı Sait, gazeteci Nazım, imam Turgut, bodyguard Orhan ve hayta kardeş Aziz’den oluşan Beş Kardeş'in yeni bölümlerinde izleyiciyi sürpriz gelişmeler bekliyor.

NELER OLACAK!

Canan (Nihal Yalçın) ile Fahriye (Melisa Sözen) arasında kalan Sait, Fahriye'nin hayatından çıkmasıyla tüm düzenini değiştirecek bir sürprizle baş başa kalacak. Fahriye'nin kızı Melike artık Sait ve kardeşleriyle yaşamaya başlayacak. Dizinin yeni bölümlerinde Beş Kardeş'in erkek dünyasına Melike'nin dahil olmasıyla kahkaha rüzgarları esmeye başlayacak.

Serkan Keskin'in canlandırdığı Sait, kalbini kırdığı Canan’ı (Nihal Yalçın) tekrar evliliğe ikna etmeye çalışacak, Tansu Biçer'in hayat verdiği Turgut imamlıktan azade olup hayata yeniden başlayacak, Nadir Sarıbacak'ın canlandırdığı gazete muhabiri Nazım ise bir türlü uyuşamadığı sisteme inat kendi gazetesini kuracak, Osman Sonant'ın rol aldığı Orhan bodyguardlıktan çıkıp hayallerinin mesleği şarkıcılığın peşine düşecek ve Fatih Artman'ın oynadığı küçük kardeş Aziz ise istemeden karanlık işlerin içine girerek izleyicileri kahkahaya boğacak.

Yaz ekranına neşe katacak Beş Kardeş 16 Haziran Salı günü saat 20.00'da yeni bölümüyle Kanal D'de.

ETİKETLER : beş kardeş , kanal d , ekranella
YORUMLAR




DİĞER HABERLER