Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Beş Kardeş'ten olay yaratan sahneler!

Ay Yapım imzalı, senaristliğini ve yönetmenliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği Beş Kardeş dün akşam yayınlanan bölümüyle sosyal medyayı salladı. 9. Bölümüyle ekrana gelen Beş Kardeş'in izleyenleri diziyi uzun saatler Türkiye gündeminde tuttu. 

Beş Kardeş'in şarkı yarışmasına katılmak için atıldığı macerayı konu alan bölüm,  araştırma şirketi "Somera"nın sosyal medya reyting listesinde birinci sıraya oturdu.

Salı gecesi;  "Haydi Söyle" adlı şarkı yarışmasına Orhan'ın (Osman Sonant) bestesi "Ben Aşık Oldum" la katılan Başeğmez Kardeşler ekran başındakileri kahkahaya boğdu. Beş Kardeş, sosyal medya mecrası Twitter'da gece boyunca #BenAşıkOldum etiketiyle TT listesinin ilk sıralarında yer aldı.

Nihal Yalçın ve Serkan Keskin'in Boğaziçi Caz Korosu'nun acapella yorumu eşliğinde söylediği "Ben Aşık Oldum" yorumu büyük beğeni topladı.

NADİR SARIBACAK'TAN MÜTHİŞ HAMLET YORUMU !

Dizinin unutulmaz anlarından biri de Nazım karakterini canlandıran başarılı oyuncu Nadir Sarıbacak'ın "Hamlet" yorumu oldu. Hamlet'in ünlü tiradı "Olmak ya da Olmamak"ı başarılı performansıyla televizyon ekranına taşıyan Nadir Sarıbacak'ın bu sahnesi,  sosyal medya gündemine bomba gibi düşerek  geceye damgasını vurdu.  #NadirSarıbacak etiketiyle  Trend Topic (TT) listesine giren sahnenin videosu da Youtube üzerinden de rekor izlenme sayısına ulaştı. 

ETİKETLER : ekranella , beş kardeş
YORUMLAR




DİĞER HABERLER