Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Ashton Kutcher televizyona geri dönüyor!

Charlie Sheen'in kovulmasının ardından başrolüne Ashton Kutcher'ın geldiği Two and Half Men'in dört sezon daha devam etmiş ve geçtiğimiz sezon finalini yapmıştı. Sonraki adımının ne yönde olacağı merak edilen oyuncu, yapılan açıklamaya göre televizyondan fazla uzaklaşmayacak. Hem de Netflix'te yayınlanacak kahkaha efektli bir komedi dizisiyle karşımıza gelecek.

The Ranch isimli dizi 2016 içinde bir vakit yayına girecek ve Kutcher'a dizide eşlik edecek oyuncu, kendisine oldukça yakın bir isim: Danny Masterson. 1998-2006 arasında 200 bölüm süren That 70's Show dizisinin kadrosunda birlikte yer alan ikili, bu dizide de rol arkadaşı oluyorlar. (Kutcher'ın eşi Mila Kunis de bu dizinin oyuncularındı.)

Yapılan açıklamada diziye 20 bölümlük doğrudan bir sezon onayı verildiği ama 10+10 olarak iki parça halinde yayınlanacağı belirtildi. Konusuna gelirsek: Yarı profesyonel bir futbol yıldızı (Kutcher), ailesinin Colorado'daki çiftliğini idare etmede kardeşine (Masterson) yardım etmek için evine geri dönüyor.

Not: Netflix'in yayınlayacağını açıkladığı diğer diziler için şuraya bakabilirsiniz.

Not 2: Geçtiğimiz günlerde site yazarlarından Aytaç Kara gelecekte TV'yi ziyaret edecek ünlü yıldızlar için şöyle bir derleme yazısı yazmıştı.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER