Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Arrow'un yıldızı güreşçi mi oluyor?

Geçtiğimiz Salı sabahından yani WWE’nin RAW şovunun sonundan beri hem dizi dünyasında hem de güreş dünyasında konuşulan başlıca konulardan biri Stephen Amell’in önümüzdeki RAW şovuna çıkacak olması. Profesyonel güreşi takip edenler için çok sürpriz bir durum değil aslında. Amell’in bir güreş hayranı ve WWE izleyicisi olduğu onu tanıyanlar için sır değil. Hatta Kasım 2014-Nisan 2015 arasında bunun epey geyiğini yapmıştı. O dönem Sting karakteri WWE’de ilk kez görünüp, güçlü olan yönetici tayfasının kötülüklerini engelliyordu. WWE spikerleri de Sting’den bahsederken “Vigilante” diye bahsediyordu ki Arrow’un ilk iki sezonu boyunca bu lafı sıklıkla Oliver Queen için duymuştuk. Daha o zamanlardan Stephen Amell’in WWE’de kısa süreli bir rol alması mümkün mü soruları sorulmuştu, sonunda bu gerçek oluyor.

Tabii bu rol güreş dışı haber kaynaklarında yazan gibi değil, en azından şimdilik. Birçok kaynak Pazartesiyi Salıya bağlayan gece yayınlanacak RAW şovunda Amell’in, Sturdust karakteriyle maça çıkacağını yazsa da bu resmen duyurulmuş değil. Dedikodulara bakarsak da Amell’in Pazartesi gecesi maça çıkması mümkün görünmüyor. İlk olarak dizi devam devam ederken bir sakatlık ihtimali göze alınmaz. (Eğitimli ve çok tecrübeli güreşçiler bile aksilikler yüzünden basit hareketlerde ciddi sakatlıklar yaşayabiliyor) İkinci sebep de WWE’nin iç dinamikleri. Televizyondan bedava yayınlanan bir haftalık şovda Amell gibi ünlü bir ismi maça çıkartmak altın yumurtlayan tavuğu kesmek gibi bir şey. WWE’nin para alarak, kendi internet kanalından yayınlandığı aylık şovlardan biri, hem de en büyüklerinden biri olan SummerSlam için geri sayım sürerken böyle büyük bir ismin haftalık şovda kullanılması yılın en mantıksız hareketi olur. (Tabii WWE’nin mantıksız hareketlere kapısı her zaman açıktır, o yüzden bir son dakika ayarlamasıyla Pazartesi gecesi maç gerçekleşirse kimse şaşırmaz)

Arrow’un yıldızı hakkında şu anda görünen WWE senaryosu, son dönemde Sturdust’la mücadele halinde olan Neville’in yanında durmak ve Sturdust’a öylece bir iki yumruk geçirmek gibi duruyor. Çizgi roman kahramanı olarak anılan Neville’in Sturdust’la yaşadıkları da zaten Stephen Amell’i aktif bir rolde görmek için yapılan bir şeydi. İlerleyen dönemde yeni bir şey olabilir mi bilmiyorum ama WWE ve Amell işbirliği şimdilik gelecekte bir maç göstermiyor. Ama Arrow hayranları için bu bile yeterince heyecan verici.

Not: Son dönemde Stephen Amell’le didişen tek güreşçi Sturdust da değil. Mike “The Miz” Mizanin de, Amell’in San Diego Comic Con’da yaptığı konuşmadan beri Twitter’dan ona sataşmakta. Son birkaç yıldır, WWE’nin sinemadaki en aktif ismi olan ve güreşçi karakteri olarak da Hollywood Starı olan Miz ve Twitter’da oldukça aktif olan Amell arasındaki atışmaları takip etmek de oldukça keyifli olmuştu.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER