Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Analar ve Anneler'in Zeliha'sı Sinem Kobal canlandırdığı karakteri anlattı

Sinem Kobal: "Hikayenin en masumu Zeliha!"

 

Ay Yapım imzalı, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan Analar ve Anneler dizisinde iki genç anne Kader ve Zeliha'nın çaresizliği her Perşembe izleyenleri ekran başına topluyor. Aynı evlat için mücadele vermek zorunda kalan Zeliha ve Kader'in yürek burkan hikayesinde izleyiciler her iki anneye de sosyal medya hesapları üzerinden hak verdiklerini belirtiyorlar.

 

Analar ve Anneler'in Zeliha'sı Sinem Kobal canlandırdığı karakterin durumunu şu şekilde anlatıyor: "Zeliha bu hikayenin en masumu... Çocuğunu dünyaya getirdiği gün yalanlarla kendisinden koparılıp Kader'in kucağına verildi. Zeliha da tüm yaşadığı olumsuzluklar karşısında, hapiste geçirdiği yıllar boyunca tek bir şeyi bekledi; çocuğuna kavuşacağı gün... Şimdi bu ana o kadar yakınken başka bir suçsuz kadın da ben büyüttüm annesi benim diyor. Bir anne için çok zor bir durum, tek kelimeyle çaresizlik."

 

Analar ve Anneler'in bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde; Kader ve Zeliha yıllar sonra ilk kez karşı karşıya gelecek. Murat'ı almak isteyen Zeliha'yı ve onu öz oğlu gibi büyüten Kader'i hiç beklemedikleri sürprizlerle karşılaşacaklar..

1 2 3 4 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER