Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
American Horror Story: Hotel'de karakter detayları belli oldu!

1) Jessica Lange'in ayrılmasının ardından başrole gelen Lady Gaga, Elizabeth isimli kötü bir karakteri canlandıracak. Otelin sahibi olan Elizabeth'in hain planını ise ilk bölümde öğreneceğiz. Ayrıca karakterin biseksüel olduğu ve Matt Bomer, Angela Bassett ve Cheyenne Jackson'ın karakterleriyle ilişkisi olacağı açıklandı.

2) Freak Show'un Dandy'si Finn Wittrock, Tristan Duffy isminde erkek bir modeli canlandıracak. Her zaman daha yükseği hedefleyen Tristan, işte bu en yükseği Lady Gaga'nın karakterinde bulacak.

3)Cheyenne Jackson, Will Drake isminde moda ikonu bir karakteri canlandıracak. Kendini yeniden keşfetmeye çalışan, Los Angeles'a yeni taşınan, bir baba ve biraz umutsuz birini canlandırıyor.

4) Denis O'Hare, ismi Elizabeth Taylor olan ve ünlü film yıldızından ilham alınan bir karakteri canlandıracak. Hatta bunun için kafasını da kazıtması gerekmiş. Karakter Kathy Bates'in karakteri Iris ile birlikte otelin barında çalışıyor.

5) Wes Bentley, kendisini otele yönlendiren tüyler ürpertici cinayetler nedeniyle otelde kalmaya gelen Dedektif Lowe'a hayat verecek.

6) Chloe Sevigny, Alex Lowe isminde Wes Bentley'in karakterinin aynı zamanda bir anne ve doktor olan karısını canlandırıyor. Hayatlarında büyük bir kayıp yaşayan çift hala bunun etkisindeyken otele giriş yapacaklar.

7) Matt Bomer, otelin müdavimlerinden Donovan'ı canlandıracak. Kendisinin de Lady Gaga'nın, Kathy Bates'in ve Finn Wittrock'ın karakterleriyle arasında yakın bir ilişki var. Daha önce de Wittrock ve Bomer'ın karakterlerinin Lady Gaga'nınkiyle bir aşk üçgeni yaratacağı açıklanmıştı.

8) Angela Bassett, Ramona Royal isminde bir aktristi canlandıracak. Otelde kalmıyorken bile sık sık ziyarete gelen Ramona'nın Gaga ve Wittrock ile 'edepsiz' derecesinde bir ilişkisi var.

9) Kathy Bates oteli yöneten Iris'e hayat veriyor. Sarah Paulson'ın karakteri Sally'ye katlanamayan, Liz Taylor ile oldukça iyi anlaşan Iris de Donovan ve Dedektif ile yakın bir ilişki kuracak.

10) Dizinin müdavim isimleriden Sarah Paulson, Sally isminde nedenini çabuk öğreneceğimiz biçimde Bates'in karakteri Iris'ten nefret eden ve otelde yaşayan bir karakteri canlandıracak. Onun da Dedektif ile arasında karanlık bir ilişki oluşacak.

-- Ryan Murphy yaptığı açıklamada dizinin daha çok ilk sezon havasında olacağını açıkladı. Kendisi "Murder House korku severlere hitap ediyordı. Asylum drama severlere, Coven daha genç kitleye uygundu, Freak Show ise daha artistikti." demiş.

Dizinin yine 13 bölüm sürecek olan sezonu vereceği aranın da katkısıyla Ocak sonunda bitecek.

Kaynak

YORUMLAR




DİĞER HABERLER