Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Aile İşi'nin yayın tarihi belli oldu

Eski Yeşilçam filmleri tadında sımsıcak aile komedisi Aile İşi'nin ilk bölümü 17 Şubat Çarşamba günü atv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Çarşamba akşamları ekrana gelecek olan, NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizide Ufuk Özkan, Pelin Akil, Hasibe Eren, Füsun Demirel, Can Bonomo, Sait Genay, Murat Akkoyunlu, Osman Wöber, Mine Kılıç, Şafak Karali, Özgür Emre Yıldırım  gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Hem güldürerek, hem de hüzünlendirerek, izleyicinin kendisini adeta içinde hissedeceği, eski Türk filmlerini aratmayacak dizinin yönetmen koltuğunda Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi reyting rekorları kırmış birçok dizinin yönetmenliğini üstelenen JALE ATABEY otururken, senaristliğini ise ÖZGÜR EVREN HEPTÜRK üstleniyor.

 

Dizinin konusu:

Aile İşi, birbirini doğru düzgün tanımayan, normal şartlarda birbirleriyle asla yan yana gelemeyecek olan 7 kişinin, geçmişine dair hiç bir şey hatırlamayan ve konuşamayan küçük bir kız için sahte bir aile kurması üzerine tasarlanmış bir projedir. 

Bu 7 kişi üstlendikleri anne, baba, babaanne, dede, abla, abi ve amca rolünde hiç bir açık vermemek, küçük kızı mutlu bir aile yuvasında yaşadığına inandırmak zorundadırlar.

Bu işi başarmaları durumunda hem ihtiyaçları olan parayı kazanacaklardır, hem küçük kızın geçmişini hatırlamasını sağlayarak bir anlamda ona hayatını geri vereceklerdir. Fakat bu oyun zamanla gerçek olmaya başlar, birbiriyle hiç anlaşamayan bu 7 kişi gerçek bir aileye dönüşür. Yani neredeyse bir aileye dönüşür…

1 2 3 4 5 6 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER