Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Aile Arasında gösterimde ve çok komik

Gülse Birsel'in yazdığı, Ozan Açıktan'ın çektiği Aile Arasında filmi vizyonda. İzleyin, pişman olmazsınız. İzledik iç rahatlığıyla da öneriyoruz.

Dünürler. Fakat bu 'mutluluk' uzun sürmeyecek. Olsun, o da güzel.

21 yıllık evlilikleri aynı gün sona eren takıntılı avizeci Fikret ve pavyon şarkıcısı Solmaz'ın yolları kesişiyor. Solmaz'ın kızının evliliği söz konusu olunca bu bambaşka dünyalara ait iki insan yepyeni ve göstermelik bir aile oluşturuyor. Kız istemeydi, evlilikti, pavyonculuğu saklamaktı, Adana'da düğündü derken, hem bol bol gülüyor hem de hiiiç çaktırmadan aile kavramı üstüne düşünüyoruz. 

Filmi izlerken akıldan geçenlerin bazıları sırasıyla olmasa da şöyle: Gülse Birsel'in gerçekten kendine özgü bir kalemi var, benzeri yok. Engin Günaydın'ı ne kadar çok özlemişiz, ne kadar çok. Fatih Artman'ın altından kalkamayacağı bir rol var mı acaba? Demet Evgar nasıl bir oyuncu ya, niye çok çok çok daha meşhur değil? Ayta Sözeri bu filmde başka bir düzeye geçmiş. Devrim Yakut'u daha çok filmde izlemeliyiz. Su Kutlu çok güzel, hele bir kaç kilo alsın dünyalar kadar güzel olacak. Derya Karadaş doğal olarak komik olan insanlardan. Erdal Özyağcılar, mesela Park Şamdan gibi bir klasik; hiç yanıltmıyor. (Erdal Özyağcılar 29 yıl sonra ilk kez beyazperdede görünüyormuş ayrıca.) 

Özetle, insanın içini açan, ilk sahneden itibaren gülmekten gözünü yaşartan bir film (iki sahne hariç, oralarda duygusal yaş geliyor). Gidin, güzel bir iki saat geçirin, içiniz açılsın. 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER