Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Aaron Paul'un yeni dizisi belli oldu!

Jesse Pinkman karakteriyle bir fenomene dönüşen, Breaking Bad ile üç Emmy ödülü kazanan Aaron Paul, dizi bittikten sonra sinemaya ağırlık vermişti ve Need for Speed ile Exodus: Gods and Kings gibi bazı filmlerde yer aldı. Ayrıca halen Netflix'in animasyon dizisi BoJack Horseman'de Todd karakterini de seslendiriyor. Ama anlaşılan ekranlara geri dönme zamanının geldiğine karar vermiş ki yeni başlayacak bir dizinin kadrosuna dahil oldu.

Oyuncu, Netflix benzeri hizmet veren bir kurum olan Hulu'nun The Way isimli dizisinde yer alacak. (Dizinin adının şimdilik böyle olduğu ve değişebileceği de açıklandı.) Bu yaz çekimlerine başlanacak ve kışın karşımıza gelecek olan dizinin sezonu 10 bölümden oluşacak ve Aaron Paul aynı zamanda yapımcı olarak da destek verecek. Başrolde yer alacak oyuncuya dizide eşlik edecek kadın oyuncu ise Michelle Monaghan (True Detective).

Konusu: Dizinin merkezinde ilişki, evlilik ve güç konularında sorun yaşayan evli çiftimiz Eddie (Paul) ve Sarah Cleary (Monaghan) bulunmakta. Eddie şimdilerde bir inanç krizinin içindedir ve bu durum hayatını kökünden değiştirecektir. Dizi her bölüm yaşadığımız hayatla istediğimiz hayat arasında seçim yapmanın ne anlama geldiğine derin bir bakış atacak. 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER