Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
73. Altın Küre Ödül Töreni Foxlife’ta canlı olarak yayınlanacak.

73. kez düzenlenen, dizi, sinema ve televizyonun en prestijli ödüllerinden biri olan Altın Küre ödülleri, 10 Ocak pazar gecesini saha bağlayan saatlerde Foxlife’ta canlı olarak yayınlanacak.

Kanalın dizilerinden Empire, drama türünde En İyi TV Dizisi’ne aday gösterilirken, Cookie karakteriyle dizide başarılı performans sergileyen Taraji P. Henson yine drama türünde En İyi Kadın Oyuncu adayları arasında yerini aldı. Komedi ve müzikal türünde ise Crazy Ex-Girlfriend’den Rachel Bloom, sezonun en iddialı yapımlarından olan Scream Queens’den Jamie Lee Curtis ve Jane The Virgin’den Gina Rodriguez de adaylar arasında yerlerini aldı. Ünlü aktör Rob Lowe ise, yeni dizisi The Grinder ile komedi ve müzikal türünde En İyi Erkek Oyuncu adayları arasında gösterildi. The Affair’de Helen karakterini canlandıran başarılı oyuncu Maura Tierney ise drama türünde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu adaylarından biri oldu.

Ricky Gervais’in sunacağı 73. Altın Küre Ödül Töreni 10 Ocak’ı 11 Ocak’a bağlayan gece Foxlife’ta Beverly Hilton Otel’inden canlı olarak yayınlanacak. Gecede 2 Altın Küre ödüllü sanatçı Denzel Washington’a “Cecil B. DeMille Onur Ödülü” de verilecek.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER