Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
6 gün aşk 1 gün savaş

Başrollerini Cansel Elçin ve Dilşad Çelebi’nin paylaştıkları sevilen dizi Eve Dönüş’ün oyuncu kadrosuna, 3. bölümden itibaren dahil olan başarılı oyuncu dizide, eşinin husumetleri yüzünden sessizliğe bürünmüş birini canlandırıyor.


Güzel oyuncu Gerçek Alnıaçık, Eve Dönüş dizisinin yayınlandığı gün aynı saatte başka bir kanalda eşi Kürşat Alnıaçık’ın rol aldığı dizinin yayınlandığını, eşiyle rakip olduklarını ve haftanın 6 günü aşk içinde geçen yaşamlarının çarşamba akşamları adeta savaşa dönüştüğünü belirtti.

Haftanın 6 günü süren aşk, yerini 1 günlüğüne savaşa bırakıyor.

Gerçek Alnıaçık; “Eve Dönüş ile aynı saatte eşimin rol aldığı dizi başlıyor. Ve evde sıcak esen rüzgârlar, kendini soğuk rüzgârlara bırakıyor. Haftanın 6 günü süren aşkımız bir anda bitip yerini savaşa bırakıyor. Kendimizi bir anda kumanda savaşı içinde buluyoruz,” diyerek esprili bir dille düşüncelerini dile getiren oyuncu, dizi içinse düşüncelerini şu şekilde ifade etti: “Uzun zaman

sonra ilk defa heyecanlandım. Dizinin hikâyesi çok güçlü ve konu çok güzel işleniyor. Karakterin arkasında sır perdesi olması beni çok etkiledi. Karakterin oldukça gizemli bir yanı var. Şimdiye kadar oynadığım böyle bir karakter olmadı.”

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER