Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
5 maddede Blu TV


Nedir? 
 
İnternet üzerinden yasal olarak dizi, film, program izlenebilecek yeni bir platform. Netflix'i düşünün, Blu TV onun yerli malı olanı. 
 
İçeriği nasıl? 
 
'Hayat Şarkısı' da var, 'Kaynanalar' dizisi de. 'Mustang' filmi de var, 'Amy' belgeseli de. Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdırmış bir çok dizinin tamamı, son dönem Türk sinemasının çok önemli ürünleri, Fransız sinemasının yenileri, en son Oscar döneminde adaylığı olan filmler…. Kısmetse Olur, Beyaz Show gibi programlar da eklenecekmiş yakında. Şimdilik ağırlıklı olarak Kanal D ve D-Smart içerikleri var. Ekranın sağında solunda açılan bir sürü görmek istemediğiniz reklam olmadan, bölümlerin tamamını elinizin altında bulabileceğiniz, hiç reklamsız ve HD kalitesinde izleyebileceğiniz bir platform. 
 
Nasıl üye olunuyor? 
 
www.blutv.com.tr adresine girip üye olunuyor. Kredi kartı numarası vermek gerekiyor, ilk ay ücretsiz. İkinci ay başlayan aylık ödeme ise ayda 6.90 TL. Üyelikten çıkmak da internet üzerinden, iki tıkla mümkün. 
 
 
Sadece internet üzerinden mi ulaşılabiliyor BluTv'ye? 
 
Samsung akıllı telefonlarda ve belli başlı tüm akıllı televizyonların içinde de var. 
 
Ne zaman başlayacak? 
 
Aslında 23 Ocak'tan beri kullanıma açık. (Ben üç haftadır kullanıyorum ve dizileri hiç reklamsız oradan izliyorum.)  Bu ay tanıtımlara da başlanacak. 
 
 
Diğer platformlardan farkı ne? 
 
Kurulumsuz, taahhütsüz, reklamsız olması. Yani üye olduğunuz andan itibaren herhangi bir kurulum gerekmeksizin hemen izlemeye başlayabileceğiniz, istediğiniz an üyelikten çıkabileceğiniz, yasal bir platform. Seçtiğiniz programı izlerken de ekranın herhangi bir yerinde hiçbir reklam olmadan sadece o programı izliyorsunuz. 

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER