Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
1 Erkek 1 Kadın 1 RTÜK

Dizilerde izlediği çiftlerin gerçek olduğuna inanmakla kalmayıp, onları başka insanlarla gördüklerinde sinirlenen yaşlı bir anneanne kılığına girerek televizyon izlememe sebep olan iki insan, Demet Evgar ve Emre Karayel, 1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk olarak Fox Tv’de geri döndü. Çok şükür, demek isterim ben bu cümlenin devamında, zira ikisini de çok özlemiştim. Gerçekten çift olduklarına inandığım gibi, onlarla arkadaş olduğuma da inanıyorum maalesef ara sıra.

Zeynep’in hamile kalmasıyla biten Star Tv’deki 1 Erkek 1 Kadın, ‘RTÜK yüzünden evlendikleri’ kısmını- eğer gerçekse- unutturacak kadar kendileri gibi başladı. Zeynep’in hamileliğinin üçüncü ayına kadar beraber olamayacaklarını Ozan’a söylemesi ve akabinde Ozan’ın reaksiyonlarını, Zeynep’in ‘erken boşarım seni’ gibi gayet Zeynepçe şakalarını günümüz şartlarında gayet cesur bile sayabiliriz hatta. Günümüz şartları derken beynelmilel şartlardan bahsetmediğimi söylemeye gerek bile duymuyorum elbette. Yabancı dizi altyazılarında, ‘prezervatif’ demenin yasak olduğu şartlar söz konusu.

Uyarlandığı Fransız dizisindeki repliklerden birebir çeviri olduğunda da, damat halayı eşliğinde gittikçe hızlanan tempoya kapılıp halaydan kaçmaya çalıştıklarında da aynı şekilde samimi olabilen şahane bir dizi bu kanaatimce. Bunda şahsen en büyük payı Demet Evgar- Emre Karayel ikilisinin dev uyumuna veriyorum, muhakkak çok daha fazlası vardır. Makul uzunlukta bir sürenin, bir komedi dizisinin en önemli destekçisi olduğunu da bu vesileyle hatırlamak isterim. Zeynep’e, Ozan’a ve henüz aramızda olmayan bebeğe bol bölümler, 45 dakikayı geçmeyen süreler dilerim.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER